desember 2008

Fikk denne utmerkelsel idag fra ihk design.

Jeg blir helt satt ut her. Får den ene awarden etter den andre. Så koselig dette er. Tusen tusen takk. :-) Er så glad for at dere setter pris på bloggen min.

Fikk denne av Hobbystua og det var kjempe koselig

Tusen tusen takk, hobbystua :-)Nå har jeg fått min første award jeg også og det er så koselig.Så gøy at du liker bloggen min ;-)Stor juleklem fra meg.

Ønsker alle en riktig God Jul

Kos dere masse i julen med familie og venner. :-)

Nok ett par med baby sokker

Vet ikke helt om jeg likte fargene..  Tror jeg får prøve å strikke dem ensfarget, tror det blir finere.

Baby votter

Måtte strikke disse. Syns de var så søte.Oppskriften har jeg fått av http://dachsemor.blogspot.com/.Hun har laget mønsteret selv. Så flink du er. :-)Og vottene ble skikkelig fine.

Her er både baby sokkene og baby teppe .

Er snart halvveis med teppet.Håper bare mottakerne liker det jeg lager og vil bruke det. Jeg er veldig i tvil om dette, det er vel derfor det går så tregt her... :-(Vet ikke helt hva de mener om st...

Holder på med ett baby teppe

Strikker det i dobbel Perlestrikk og Dale babyull. Syns det blir helt nydelig.

Her er det blitt ett par til med babysokker

babysokker

Syns disse var så herlige at jeg bare måtte strikke dem...  :-)
unniirene

unniirene

44, Lørenskog

Jeg er en dame på 44 år som jobber som designer innen håndarbeide. Jeg er freelancer og trives med det, for da kan jeg samtidig være hjemme med sønnen min på 3 år. Jeg selger det jeg lager til garnprodusenter og ukeblader i Norge. Og når jeg får noe tid til overs skriver jeg barnefortellinger og noveller som jeg også selger til ukebladene i Norge. Jeg elsker å designe nye ting og skrive, så hver dag er en utfordring. :-)

Kategorier

Arkiv

hits